TRABZON / OF - Serince Şehit Fahrettin Yavuz İmam Hatip Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda neşeyle kutlandı.Çocuklar onlar için  hazırladığımız programda  oyunlar ve yarışmalarla gönüllerince eğlendiler ve yarıştılar.Tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okul bahçemizde öğrencilerimizin çeşitli oyunlar oynayabileceği çizimler yaptık.23 Nisan etkinlikleri için de hazır hale gelen bahçemizde emeği geçen başta okul müdürümüz Şevket Bulutoğlu olmak diğer öğretmenlerimize de teşekkür ediyoruz.

Nis

Reversi İlçe Turnuvasında öğrencimiz Hasan Taka üçüncü olmuştur.Tebrik ediyoruz.

Mrt

Hayırsever bir vatandaşımız tarafından öğrencilerimize saat hediyesi yapıldı.Bize de onlarla bu küçük mutluluğu paylaşmak düştü.Teşekkür Ediyoruz.

Güle güle kullansınlar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'ni ve Şehitlerimizi öğrencilerimizin hazırladığı programla andık.Program Okul Müdürümüz Şevket Bulutoğlu'nun günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla başladı.Ardından öğrencilerimiz oratoryo gösterisi, şiir ve video gösterimleriyle güzel bir program gerçekleştirdiler.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimüze teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı'nın 10 kıtasını güzel okuma yarışmasında ilçe birincisi olan Muhammed Sakcı'ya okul idaresi tarafından para ödülü ve başarı belgesi verilmiştir. Öğrencimizi ve onu yetiştiren öğretmenleri tebrik ediyoruz.

Mrt

12Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla okulumuzda program düzenledik.Şiirler,video gösterimleri,günün önemini belirten yazılar ardından şehitlerimiz için kısa bir  kuran  dinletisi yaparak programımızı bitirdik.Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Zeka oyunları okul turnuvalarımızı yapmaya devam ediyoruz.

Küre turnuvamızı yaparak okulumuzu temsil edecek öğrencilerimizi belirledik..Katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Ramazan heyecanını öğrencilerimizle birlikte yaşadık.

Mrt

İlçe İtfaiye görevlileri öğrencilerimize yangın konusunda eğitim verdiler.İtfaiye hakkında bilgilendirmeler yaptılar.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını güzel okuma yarışmasında okulumuzu temsil eden Muhammet Sakcı İlçe birincisi olmuştur.Tebrik ediyoruz.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Pentago okul turnuvamızı yaptık.İlgilenen , emek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı.Öğrencilerimiz çök-kapan-tutun tekniğini yaparak en kısa sürede okulu boşalttılar,bahçede toplandılar.

Mrt

İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışmasında öğrencilerimizden Muhammed Sakcı en yüksek puanı alarak okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.Kendisini tebrik ediyor , başarılar diliyoruz.

Akıl oyunları "Pentago" turnuvasını yaptık.Öğrencilerimizden

1.Ahmet Doğanay

2.Bünyamin Takar

3.İsa Temelci başarılı olmuşlardır.Tebrik ediyoruz.